SPECJAŁY NASZEJ KUCHNI
DE | Küchenchef empfiehlt
EN | Chef recommends

DANIE FIRMOWE „ZORNICA”

RÓŻNE KAWAŁKI MIĘSA PIECZONE NA GRILLU
(2x pierś z kurczaka, 2x polędwica wołowa, 2x karkówka, 2x boczek)
Podane z ryżem, frytkami i grillowanymi warzywami.

Dużo i smacznie dla dwóch osób

DE | Verschiedene gegrillte Fleisch Stücken (2x Hähnchenbrust, 2x Rinderlende, 2x Schweinenkamm, 2x Speck) serviert mit Reis, Pommes frites, und gegrillte Gemüse.

EN | Various grilled meet pieces (2x chicken breasts, 2x sirloin steaks, 2x becon) with rice, French fries, and grilled Vegetables.

GOLONKA

Gotowana, z opieczoną skórką. Podawana z pieczywem, chrzanem i musztardą.

DE | Gekochtes Eisbein serviert mit Gebäck, Meerrettich und Senf.
EN | Cooked knuckle of pork with bread, horseradish and mustard.

Główna | Menu | Galeria | Mapa | Wydarzyło się
Kontakt | Pokoje | Konferencje | Imprezy

© Zajazd Zronica Pewne prawa zastrzeżone.
Projekt: Siła Przebicia, CSS: Hoodiaz tłumaczenie: WP-PL