SPECJAŁY NASZEJ KUCHNI
DE | Küchenchef empfiehlt
EN | Chef recommends
DANIE FIRMOWE „ZORNICA”
RÓŻNE KAWAŁKI MIĘSA PIECZONE NA GRILLU
(2x pierś z kurczaka, 2x polędwica wołowa, 2x karkówka, 2x boczek)
Podane z ryżem, frytkami i grillowanymi warzywami.
Dużo i smacznie dla dwóch osób
DE | Verschiedene gegrillte Fleisch Stücken (2x Hähnchenbrust, 2x Rinderlende, 2x Schweinenkamm, 2x Speck) serviert mit Reis, Pommes frites, und gegrillte Gemüse.
EN | Various grilled meet pieces (2x chicken breasts, 2x sirloin steaks, 2x becon) with rice, French fries, and grilled Vegetables.
GOLONKA
Gotowana, z opieczoną skórką. Podawana z pieczywem, chrzanem i musztardą.
DE | Gekochtes Eisbein serviert mit Gebäck, Meerrettich und Senf.
EN | Cooked knuckle of pork with bread, horseradish and mustard.